Malberg bygg og oppussing tjenester i Bergen


  MALBERG.NO er et dynamisk utviklende byggtjenester selskap i Bergen. Vi arbeider for maling og sparkling i Norge, spesialiserer oss på valg av estetiske og praktiske løsninger for arkitektoniske retninger i utformingen av eksteriør og interiør maling, flislegging, tapetsering og gipsmontering til gjenstander av hvilken som helst kompleksitet arbeid i Hordaland.


Malberg Selskap i Bergen: maling, sparkel, gips mester tjenester på tilbud i Bergen!

 
Hovedaktiviteten er tilførsel av Malberg maling og sparkel mester tjenester på tilbud for industribedrifter som driver med tre og betong bearbeiding, produksjon av vegger, tak, tak og vegg bokser og trehus paneler.

Bilder Galleri - design bilder / Hus Maling i Bergen, Norge


 Vårt firma Malberg.no er den beste og bestående av teknologer med 12 års erfaring og profesjonelle innovatører som overvåker markedstrender og bringer til Malberg selskapet alle de nyeste og beste ideene som er testet i vårt eget laboratorium i Bergen, Hordaland.
 Vi tilbyr en komplett teknologisk tjeneste for valg av maling, sparkling og beleggplaner for forskjellige typer overflater: betong, tre, gipsplater etc. Teknologer for vegger og tak inedørs og fargekunstnere i Malberg selskapet utfører så snart som mulig valg av farger i henhold til de spesifiserte parametrene. Vi verdsetter kvalitet og er ansvarlige for resultatet, så vi tilbyr 100% velprøvde løsninger og produkter fra ledende produsenter i Norge, hvorav de fleste har direkte eksklusive forsyningskontrakter.

Bestill maling mester tjenester i Bergen billig - pris med 75% rabatt på nett!

 Selskapets Malberg.no produktportefølje inkluderer følgende merker - Dragolin (Norge), Butinox (Norge), Beckers (USA) og Ekovask (Norge).

 Vi streber etter å være nærmere kundene våre, derfor har vi allerede åpnet filialer i 4 byer i Norge: Bergen, Sotra, Askøy og Indre Arna. Vi utvikler aktivt et forhandlernettverk fra Oslo til Trondheim. Malberg verdsetter din tid, derfor har vi et kontinuerlig påfylt matlager i vårt lager for raskt svar på markedets krav i Bergen.

Malberg Maling Firma i Bergen - høy kvalitet oppussing!!!

 Se priser og bestill byggtjenester på nett nå!